Masella

Mítica estació dels Pirineus Catalans del vessant Sud dels Pirineus. la més propera en temps a Barcelona des de la construcció del Túnel del Cadí, és una estació de tamany mitjà que té molt poc a envejar a les grans estacions. Especialment quan usem el forfait que la uneix a La Molina, passant dels 70 km que ja ofereix Masella, als 120 que ofereixen totes juntes. Una quantitat de km que ara si, no te res a envejar a les grans estació d’esquí del mon, situant-se entre les 100 mes grans.

Pero Masella per ella mateixa, sense unir-se a trave sdel foprfait Alp 2500 a la Molina ja te molt a oferir. Permet passar un dia d’squi sense gairebe repetir pistes, i gaudint de diverses àrees i espais ben diferenciats en paisatges i en nivell d’esqui. Sempre gaudint de les illors vistes de la Cerdanya i el Cadí, i d’estar acompanyat en totes i cadascuna de le spistes de boscos d’avets.

Els remuntadors son eficients i àpids, i permeten que fins i tot els caps de setmana de bon temps i bona neu, quan desenes de milers  de barcelonins opten per pujar a La Masella, els temps d’espera als remuntadors siguin raobnables, per la seva velocitat i capaciat d’absorció d’esquiadors hora. Però sens dubrte gaudireu més quan entre setmana o en caps de setmana menys ideals hi ha una quantitat mitjana d’aflcuencia, ja que no deixa des se uan estacio dels pirineus, amb una dimensio limitada. Tsambé pòdeu gaudir de seu esqui nocturn per xx euros o un afegit de x eurs al forfait de dia , on Masella ha estat capdavaentera  enter altres coses entre les estacions veines. Sovint ha estat la primera tambe en obrir le sportes i la ultima en tancar, molt àgil en aprofitar els bons moments meteoreològics, om a estat en l’obertura l’1 de novembre el 2018, o el tancament a maig el 2017.

No disposa d’un pble a peu de pistes, hi ha un conjunt d’efificacions modernes com a llotjaments de segona residencia i uns pocs sereis de bar, restaurant i llguesrr de material. el poble me propoer és Alp..?

I la Molilna, ‘l’estacio germana i alhora comepetencia,. Sen publica la Molina i privada Masella, rao per la qual sempbal impossibl la unio mes enlla de l’actual amb Alp 2500. Que tot i aixi ja permet gaudir d’un gran domini d’esqui.

Recomanem prendre el forfait alp 2500 per als esquiadors de nivell mitja i alt que volen gaudir d’un dia complet d’esqui, gairebe amb les possibilitats d0uan estacio alpina gramn, on es dificil poder esquiar pert otote sle spistes. el teleferic .. uneix les dues estacions, i la pista que discorre per sota unint-.les, … ,  es sens dubte una de les millors dfe tot el domini esquiable. Si el que voleu e sno repetr pista i no para tot el dia de banda a banda de l’esatacio, els 5 eurs de suplement al preu del forfait d’una de les les 2 estacions , us compensara, val la pena!

En canvi, si sou debutants o una familia que vol passar un dia de festa a lña neu, potser no val la pena adquirir el foprfait de les 2 estacions j que dificlment el podreu gaudir plenament, i en canvi, podeu gaudir d’un dia coplet d’esqui tant a La molina com a Masella.

Pistes recomanades

Masella te un racó amagat amunt i a l’oest, ue generalment coneixen i gaudeiexen nomes els que mes coneixen l’estacio. cal un cert nivell, especialment en l’ultim tranmm, pero la pista .. yofereix una baixada emoprable i especial. que se suma amb el que ja es una pista vermella i bava me sfrequentafda, pero igual d ebionica, i encara prou allunyada de le smultituds, que ens deixara a baix del  telecadira.. . aquest si, un dels que ja podrien ser modertzatr per la seva avorrida klntitud.. aixo si, deixant-nos al cor de le’stacio oin

A %d bloguers els agrada això: